Nieuwe collega Bart

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bart de Heer, ik ben 24 jaar en woon in Munstergeleen. Na mijn afstuderen in 2018 heb ik bij verschillende praktijken in Sittard waargenomen en nu kom ik het team van Fysiotherapie Hoogveld versterken. Ik zal aanwezig zijn op de dinsdag en de vrijdag.

Momenteel ben ik algemeen fysiotherapeut en heb ik de cursus voor Medical Taping afgerond. De komende maanden ga ik mezelf nog verdiepen in Mulligan Therapie en Dry Needling. Daarnaast hoop ik ook een start te kunnen maken met mijn master opleiding.

Buiten mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag actief bezig. Zo ben ik veel te vinden in het zwembad waar ik actief ben als wedstrijdzwemmer en als official. Naast mijn zwemactiviteiten ga ik ook meerdere keren per week naar de fitness en zit ik veel op de fiets. Verder ben ik ook graag bezig met muziek. Ik verzamel albums en heb eigenlijk altijd wel muziek aanstaan. Ook ga ik graag naar concerten en speel ik zelf basgitaar.
Ik kijk er enorm naar uit om in deze praktijk te beginnen en mijzelf met dit team verder te ontwikkelen.

Geef een reactie